Η Εταιρεία


Η εταιρεία LAWMAN ιδρύθηκε το 1986 σαν μικρή βιοτεχνία κατασκευής εξοπλισμού σωμάτων ασφαλείας αλλά με αυστηρές προδιαγραφές στα προιόντα εξαρτύσεων απο Cordura  Θηκεσς οπλου   .Πορπες  ασφαλειας   Και ως σήμερα χιλιάδες άνδρες τις Αστυνομίας,Λιμενικού,και Ελληνικού Στρατού γνωρίζουν την ποιότητα και αξιοπιστία των προιόντων μας.Επίσης εισάγουμε επιλεκτικά τα προϊόντα ώστε να πληρούν αυστηρές προδιαγραφές για επαγγελματική χρήση απο Αμερικάνικες και Ευρωπαικές εταιρείες,Αλεξίσφαιρα Γιλέκα,Φακούς,Χειροπέδες,Σουγιάδες,Πτυσσόμενα Γκλόπ,κα.
Η έδρα μας είναι στην Αθήνα Ανω Πατησια  οδό Καρκαβίτσα 21.   Κινητο 6944708455       mail:info@lawman.gr

Με εμπειρία 30 ετών στον τομέα κατασκευής και εμπορίας και με κύριο μέλημά μας την ποιότητα,την αξιοπιστία,τη λειτουργικότητα και την καλή τιμή στηρίζουμε αυτούς που μας προστατεύουν.

Υλικά προϊόντων Lawman
Η εταιρεία μας χρησιμοποιή το αμερικάνικης προέλευσης υλικο που εινε φιλικό στο περιβάλον και ελαφρυ,δεν μεταβαλετε απο τη θερμοκρασία απο + 80 εως και 30 υπο το μηδεν,ετσι εινε κατάληλο για εφαρμογές σε  αεροσκάφη,και τα τελευταία 20 χρόνια έγεινε το πιο διαδεδομένο υλικό για κατασκευή θηκών όπλου μαχης
Το ύφασμα  Cordura 500 &1500 ντενιέ ανθεκτικό και ελαφρύ βαλλιστικό νάυλον ύφασμα με αντοχή στην τριβή, (ισχυρότερο απο το συνηθισμένο τυποποιημένο νάυλον νήμα βιομηχανίας)
Eπικάλυψη του υφάσματος Dupont με Teflon® για την αντίσταση grime και την εύκολη συντήρηση. Τριπλή στρώση απο πολυουρεθάνιο που το κάνει αδιάβροχο και υδροφοβο.
Το φερμουάρ  με υψηλές προδιαγραφές αντοχής και δύναμης στο άνοιγμα και την πίεση της κορδέλας νάυλον webbing έκτακτης δύναμης .
Cobra GT Νάυλον  εγκράφες  άθραυστες τριών σημείων Duraflex για ασφάλεια και αντοχή στη χρήση
 Cobra®   inox & alloy stainles steel πόρπες ταχείας απελευθέρωσης και ασφαλείας parachute 2000 lb- 9KN test.
 ΙΜΑΝΤΕΣ  σε τσαντάκια και ζώνες Polyester 700lbs για αντοχή στη χρήση και πίεση.
KYDEX usa   Για θήκες οπλων γεμιστήρων φακών χειροπέδας,εγγυημένα για πάντα απο την εταιρεία !!!!!!!!!
 Εξωτερικές ραφές που ράβονται με κλωστή υψηλής ανθεκτικότητας για αντοχή στην πίεση και την τριβή.
Με εκτίμηση ,
Ανδρέας Κολυβάς
Στηρίζουμε αυτούς που μας προστατέυουν  !